Win tickets voor het Ocean Film Festival

Ocean Film FestivalWe zijn te gast op de première van het Ocean Film Festival in Brussel. Het festival neemt u mee op een 2 uur durende reis langs de prachtige Arctische kusten, over immense adembenemende golven waar surfers hun leven riskeren voor de kick, een vrij duiker (eigenlijk een vrij duikster!) die laat zien dat de haaien die wij vrezen toch niet de “killers” zijn die wij in gedachten hebben.

Een sympathieke IJslandse Viking “Ulf” die toont dat je met een klein beetje goede wil in IJsland ook best kan golfsurfen. Dit met het ‘kleine’ verschil dat wij in short over het warme strand met ons board naar de golven gaan en hij in neopreen pak met kap en botjes door de sneeuw.

De zang van de Potvissen op zo’n manier uitgelegd en gedocumenteerd dat je denkt...” Misschien moet ik hier maar eens een cd’tje van kopen?”

Er komt ook stukje Volvo Ocean Race in met beelden die de meesten van jullie waarschijnlijk allemaal al gezien hebben, maar toch blijft het fenomenaal. Een echte aanrader voor iedereen die van de oceaan of de zee houdt.

Het beste verhaal?
Mijn favoriet is zeker en vast “One Voice” over de bultrug walvissen! Of nee, eigenlijk vond ik het sympathieke verhaal van Justine Curgenven en Sarah Outen in “Kayaking the Aleutians” het beste. Wacht, wacht..., ik verander van gedachten, ik vond humoristische verhaal van Corentin de Chatelperron op zijn uit Jute zelf gemaakte boot Gold of Bengal met zijn rode en witte kip het meest inspirerend. Eigenlijk waren ze allemaal goed en moet je het eigenlijk zelf gezien hebben en op ClubRacer Café je (on)gezouten mening geven.

Vertoningen
Er zijn nog een aantal vertoningen waar je nog tickets kan voor krijgen. Brussel en Gent kan helaas niet meer, maar op op 24 november kan je nog terecht in de cinéma “Eldorado” in Namen en op 1 december in Leuven in “Het Stuk”.

Wil je tickets winnen?
Er zijn 4 tickets te winnen door een simpele vraag te beantwoorden In het ClubRacer Café. Wees er snel bij is de boodschap.

Bekijk hier de trailer

Auteur:

  • Yan T.

    Yan Trouwen zeilt sinds zijn geboorte en is gepassioneerd wedstrijdzeiler. Inshore, offshore, open boten of met catamarans, het  speelt geen rol voor Yan als er maar geraced wordt. Het liefst schrijft hij na de wedstrijd ook nog een verslag voor ClubRacer.

Voor u geselecteerd: