Win een Fareast 28R tijdens het WK

Fareast 28RDe Fareast 28R klasse groeit wereldwijd erg hard en een officieel wereldkampioenschap hoort daar natuurlijk ook bij. Wij vernemen zonet uit goede bron dat er aantrekkelijke deals kunnen gemaakt worden om vòòr de aanvang van de wedstrijd een boot te kopen of te huren. Meer nog, je kan zelfs een gloednieuwe Fareast 28R gratis mee naar huis nemen als je het WK wint! Neem dus twéé auto’s met trekhaak mee naar Zweden. Onze goede bron vertelde ook dat er nog meer verrassingen in de pijplijn zitten om zoveel mogelijk boten vanuit de gehele wereld naar dit eerste Fareast 28R wereldkampioenschap te krijgen. Stay tuned!

Over de Fareast 28R
De FAREAST 28R is de kleinere broer van de FAREAST 31R met een compleet nieuw dek en layout voor de dekuitrusting, geoptimaliseerd voor wedstrijdzeilen. De FAREAST 28R is een Simonis-Voogd ontwerp en gebouwd uit polyester/schuimkern sandwich door middel van vacuüminjectie. Deze geavanceerde bouwmethode garandeert een lichtgewicht en stijve romp. Zoals op de foto te zien is de FAREAST 28R uitgerust met high-end dekuitrusting en tuigage. SPECIFICATIES Totale lengte: 9,07 m Lengte (lwl): 8,53 m Breedte: 2,75 m Diepgang: 1,75 m Waterverplaatsing: 1.360 kg Grootzeil: 28,80 m² Fok: 21,00 m² Asymmetrische spinnaker: 80,00 m² CE Klasse: C

Gaststad Malmö
Fareast en klasse voorzitter Mats Runström koos voor Malmö als gaststad voor dit WK en dat komt niet zomaar uit de lucht gevallen. Ten eerste is Malmö de op één na grootste stad van Zweden en ten tweede is ze, omdat ze in het Zuiden ligt, via de Sontbrug makkelijk te bereiken vanuit Denemarken. De plaatselijk zeilclub, Malmö Segel Sällskap, heeft bovendien een pak ervaring met het organiseren van grote J/24 klasse wedstrijden en verschillende regionale regatta's. Het eerste WK Fareast 28R zal plaatsen vinden in van 7 tot 13 augustus 2017. http://fareast28r.com/ WK Fareast 28R

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: