Noordzee Club organiseert "Dag van het wedstrijdzeilen"

Dag van het wedstrijdzeilen19 november a.s. organiseert de Noordzee Club wederom de “Dag van het wedstrijdzeilen en wordt gehouden bij de KNZ&RV, Westzeedijk 7 te Muiden. Het programma begint om 10.00 en duurt tot 15.00, waarna we onder het genot van enkele versnaperingen de dag nog eens kunnen evalueren. Wat kunt U dit jaar van ons verwachten? Genoeg, maar de Noordzee Club kan dit niet alleen.

Goed georganiseerde wedstrijden met grote velden, een eerlijke competitie met logische klassengrenzen en handicapsysteem, met sportiviteit op de baan, goede marifoonprotocollen en controle op veiligheid, meetbrief optimalisatie en controle daarop, andere actuele onderwerpen waarmee U uw voordeel kunt doen in het nieuwe seizoen,etc. etc. Allemaal zaken waar U het ongetwijfeld mee eens bent. Om dat te bereiken is heel wat inzet van de verenigingen en de zeilers nodig. Het bestuur van de Noordzee Club gaat daartoe graag met de organiserende verenigingen, wedstrijdleiders en zeilers in gesprek en heeft ook een aantal deskundigen bereid gevonden om te praten over de nieuwe wedstrijdbepalingen en de OSR.

Uw aanwezigheid in Muiden wordt zeer op prijs gesteld; zodra het definitieve programma klaar is zetten we het op de site. Alleen met alle partijen kunnen we gaan werken aan grotere velden en spannender wedstrijden in 2017. De Noordzee Club; voor en door wedstrijdzeilers ; al 70 jaar!

Tekst: Ad Lagendijk / Noordzee Club

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: