Kampioenenhulde zeilen 2016

Kampioenenhulde zeilen 2016Op vrijdag 16 december vond in de Royal Yacht Club van België te Antwerpen de Night of the Yachting 2016 plaats. Evi Van Acker en Wannes Van Laer zijn door het Koninklijk Belgisch Yachting Verbond (KBYV) verkozen tot Yachtwoman en Yachtman van het jaar 2016.

Resultaten
Yachtvrouw van het jaar 2016 - Evi Van Acker
Yachtman van het jaar 2016 - Wannes Van Laer
Yachtmanager van het jaar 2016 - Bruno De Wannemaeker
Belofte van het jaar 2016 - Anouk Geurts
Fellow of Jacques Rogge 2016 - Albert Lauwerier

Tekst en foto: VYF

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: