Paul Elvstrøm overleden

Paul ElvstrømOp 7 december 2016 is op 88-jarige leeftijd, Paul Elvstrøm overleden.

Jesper Bank, commercieel directeur van Elvstrøm Sails Aabenraa betuigt zijn diepste medeleven aan de familie Elvstrøm: "We zijn diepbedroefd te horen dat deze grote zeiler en persoonlijkheid is overleden. Trots is het eerste woord wat in mijn gedachten opkomt. Ik had samen met ons team hier bij Elvstrøm Sails het voorrecht om te mogen samenwerken met Paul Elvstrøm en werken onder zijn leiding was een bron van inspiratie en een unieke ervaring en dat vervult ons met trots."

"Bij Elvstrøm Sails in Aabenraa hebben we zijn innovatieve aanpak, zijn zoektocht naar perfectie en zijn compromisloze houding ten aanzien van kwaliteit en functionaliteit uit de eerste hand mogen voelen en ervaren. Deze eigenschappen kenmerkten Paul Elvstrøm en we zijn dankbaar om een ​​dergelijk erfgoed te mogen verderzetten."

"Voor mij persoonlijk is Paul een enorme bron van inspiratie geweest bij het uitoefenen van onze wederzijdse passie, het zeilen. Hij plaatste zijn voetafdruk in het hart van zeilers over de hele wereld." Aldus Jesper Bank.

"Paul Elvstrøm was in de eerste plaats eerlijk en oprecht. Je wist altijd zijn standpunt en met zijn ontwapenende manier van doen kon hij omgaan met elke situatie. Bij Elvstrøm Sails zullen we ons uiterste best doen om zijn erfenis in zijn geest verder te zetten. Op basis van zijn waarden willen we ervoor zorgen dat Paul Elvstrøm’s DNA in al onze producten en in ons bedrijf ook in de toekomst blijft bestaan."

"Lieve Paul, zullen wij ervoor zorgen dat je altijd kan blijven genieten van je trotse zeilloft", eindigt Jesper Bank.

ClubRacer had enkele jaren geleden het voorrecht om de loft te mogen bezoeken en we waren onder de indruk van de professionaliteit, de sfeer en de positieve vibes die de zeilloft uitstraalde. We kunnen de woorden van Jesper dus volmondig bevestigen...

Labels

Auteur:

  • Kat

    Kathleen Rutten studeerde film- en videokunsten, digital content & journalism aan de Artevelde Hogeschool, behaalde een bachelor Nederlandse taal en literatuur en was online redacteur bij het Mediahuis. Ze zeilt van kindsbeen af en is gepassioneerd wedstrijdzeiler sinds 1984.

Voor u geselecteerd: