Oeps handrem vergeten

handrem vergeten

Hilarisch tafereel vandaag aan het Galgenweel. Net voor de aanvang van het Snipeweekend rijdt een optimisten-papa, speciaal afgereisd uit Frankrijk, zijn gloednieuwe Mercedes Vito via de KLYC botenhelling bijna volledig onder water. De man kwam er met wat schrik en een nat pak vanaf.

Op onze vraag hoe hij dit gepresteerd heeft antwoordt hij:

"De wagen is nog vrij nieuw en het is de eerste keer dat ik er een botenhelling mee afrijd. De wagen stond niet goed in versnelling. Voor ik het wist zat ik tot aan mijn nek in het water."

In feite is dit twee keer pech voor de optimisten-papa want hij had de Franse Go Sailing kalender niet goed gelezen. Er stond vandaag helemaal geen Optimisten training op het programma maar wel een Snipe Weekend en dan zijn Optimisten niet toegelaten op het Galgenweel.

Goed nieuws is dat we u in ieder geval kunnen melden dat de optimist op het dak geen schade heeft opgelopen.

Wat betreft het verlies van motorolie en andere schadelijke vloeistoffen zou volgens het inderhaast opgetrommelde KLYC bestuurslid Raymond Bassette de brandweer verwittigd zijn om de nodige vaststellingen te doen. GalgenweelRaymond Bassette

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: