The SkyWalk door Alex Thomson

Solozeiler Alex Thomson, die al een paar keer de wereld is rond gezeild in wedstrijd, bewijst eens te meer zijn passie voor het extreme stunten. Na The KeelWalk in 2012, The MastWalk in 2014 combineert hij nu zijn twee favoriete sporten, zeilen en kiten, in één spectaculaire stunt: The SkyWalk.

Alvor, vlakbij het zuidelijkste puntje van Portugal, behoort dankzij de windkracht en de hoge golven tot één van de populairste locaties voor kitesurfers en is de perfecte plek voor deze unieke belevenis. Crazy Heights - krankzinnige hoogten. Het plan belooft 100% adrenaline. Vanaf de IMOCA klasse zeilboot HUGO BOSS trekt Alex Thomson zich door de kite omhoog samen met een val en dit tot bijna dubbele masthoogte. Op deze hoogte maakt Alex de val los om daarna terug te dalen naar zeeniveau. Deze keer enkel alleen gedragen door de kite .

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: