Preview Lenco Regatta 2016

Lenco RegattaOp 11 en 12 juni wordt de Lenco Regatta weer gezeild vanuit Lelystad. Zoals altijd is de thuishaven voor de Lenco de Flevo Marina. Op het beschutte en diepe water vlak voor de Flevo Marina zal er weer gestreden worden tussen de bekende klassen.

De inschrijving is open voor schepen uit de vier ORC klassen, de FF 65 en de Tirion klasse. Uiteraard zijn ook de Quarter tonners aanwezig. Zij houden tijdens de Lenco Regatta hun Open Nederlands Kampioenschap. Tijdens de wedstrijden worden er op up- en downwind banen gezeild dicht bij de haven.

Watersport Verenging Lelystad op het water en Lenco, als hoofdsponsor, samen met de Flevo Marina op het land zorgen voor de vertrouwde formule van dit zeilfeest. De ligplaatsen zijn tijdens de regatta uiteraard gratis en iedere deelnemer krijgt een vaste plek voor het hele weekend. Bereikbaarheid en parkeren is nooit een probleem.

Op zaterdag vieren wij een Happy Hour op het pleintje van de Flevo Marina. Aansluitend kunnen de deelnemers weer rekenen op de geneugten van de Limburgse keuken van Hostellerie “ De Hamert”. Na het oversteken van de dijk vinden de zeilers in de eerste loods een culinair paradijs.

Alles wordt mogelijk gemaakt door de sponsoren: Lenco, Flevo Marina, RSM, de Hamert, Seacon, Gemeente Lelystad en Samenwerkende Tandartsen.

Reserveer ruimte in uw agenda en breng de bemanning op de hoogte, zeilers en feestgangers gewenst.

Tekst: Maria Brinkhof

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: