Inschrijving 40 mijl van Bru is open

Op zaterdag 28 mei 2016 varen de sportiefste doublehanded teams de 40 mijl van Bru op de Grevelingen. Met 40 mooie mijlen voor de boeg gaat de zeilwedstrijd als vanouds van start vanaf de Jachthaven van Bruinisse. De organisatie nodigt alle enthousiaste zeilers uit. Doen jij en je zeilpartner in crime mee?

Van toer tot pro
De 40 mijl van Bru is een doublehanded zeilwedstrijd voor scherpe jachten vanaf acht meter. Een mooie doublehanded competitie voor de toerklasse en eenheidsklasse, maar de wedstrijd is minstens zo uitdagend voor de ervaren wedstrijdzeiler. Ga samen met je zeilpartner de 40 mijlen aan op het grootste zoutwatermeer van Europa in de gemeten of ongemeten klasse. Natuurlijk is ook de eervolle man-vrouwbokaal weer te winnen en gaat er een prijs naar de jongste deelnemer met de beste prestatie. Zeil je mee met een zoon, dochter of jongste neefje? Geef het door bij de aanmelding, want misschien gaan jullie met de beker naar huis.

En er is meer
De aanmelding is op vrijdagavond bij de inschrijfbus op de Jachthaven van Bruinisse. De deelnemende schepen hebben de beschikking over een ligplaats van vrijdag tot en met zondag. Zaterdag begint de dag vroeg met het palaver, maar dat maakt de organisatie goed met koffie en een versnapering. Na heldere instructies van de wedstrijdleider is het starten geblazen. De dag staat in het teken van 40 spannende mijlen op de Grevelingen. Moe maar voldaan weer terug in de haven? Dan wacht het overheerlijke buffet, maar natuurlijk ook het beroemde 40 mijls-feestje met heel véél live muziek.

Ja, ik doe mee
Ga snel naar www.40mijlvanbru.nl en schrijf je in voor de doublehanded zeilwedstrijd op 28 mei 2016. Op de site lees je alle ins en outs over de wedstrijd en blijf je up-to-date over het reilen en zeilen van de 40 mijl van Bru.

Tekst: Adeline Mans
Foto: Dick van der Veer

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: