Dehler 34 legende is herboren

Dehler 3430 jaar geleden ontwikkelde Dehler de Dehler 34, een zeiljacht dat zeer snel zijn plaats veroverde in de wereld. Met meer dan 1300 gebouwde jachten was de Dehler 34 de start van een nieuw Dehler tijdperk en bepalend voor het merk.

Nu jaren later staan we voor een nieuw tijdperk met de Dehler 34 geeft Tjerk van Loenhout aan, importeur van Dehler “De lijn van Dehler van de laatste jaren is steevast vernieuwend De pijlen binnen Dehler zijn gericht op een comfortabel interieur, een hoge kwaliteit van bouwen en afwerking. Natuurlijk is de performance van Dehler standaard”.

Er ligt inmiddels een complete nieuwe lijn met de Dehler 38, Dehler 42, Dehler 46 en Dehler 34. Daarmee is Dehler in alle segmenten met een zeer jong of nieuw model op de markt. De klanten zijn enthousiast en weten het merk weer te vinden.

De aankondiging van nieuwe Dehler 34 is een prachtig mooi voorbeeld, de klanten reageren volop op dit net aangekondigde model online en op social media, dat is zeer positief. De slimme combinatie van sportief zeilen en comfortabel cruisen wordt gewaardeerd.

Dehler 34

De ontwikkeling wordt nog altijd mede gedaan door Karl Dehler, zoon van grondlegger van het merk. Hij is hoofd ontwikkeling van Dehler en zeer enthousiast over de nieuwste Dehler. “De nieuwe Dehler 34 is een meesterwerk” Ze is ontworpen als luxe performance cruiser met een zeer grote binnen ruimte. Het is een comfortabel jacht dat voor de sportieve zeiler compleet kan worden opgebouwd met eigen keuzes.

De nieuwe Dehler 34 die zal vanaf augustus te water gaan en ook in Nederland/België te zien zijn. Als importeur voor Zuid Nederland en België heeft GT Performance Yachts alle informatie beschikbaar en is er een première brochure.

www.dehler.nl

Labels

Auteur:

  • Adverteerder

Voor u geselecteerd: