Bach Yachting wordt dealer McConaghy Boats

Ker 40Bach Yachting International is zeer trots op de verkrijging van het dealerschap voor de Benelux van McConaghy Boats Australia. McConaghy is wereldleider in composiet technologie en heeft een gevestigde naam in de performance en racing yacht markt.

Jascha Bach, de directeur van Bach Yachting International, over het nieuwe partnerschap: 'De range van McConaghy Yachts is een heel mooie aanvulling op ons huidige aanbod van nieuwe zeiljachten. We zijn trots dat dit mooie merk dat haar sporen heeft verdient in de performance zeilmarkt met ons deze samenwerking aangaat. Met dit merk kunnen wij zeiljachten bieden aan topzeilers en sportieve zeilteams, maar ook aan zeilers die met een spectaculaire catamaran willen cruisen.'

McConaghy werkt met de top ontwerpers Jason Ker & Mark Mills die veel winnende ontwerpen op hun naam hebben staan. Nieuwe jachten die hoge ogen gooien zijn de MC31 en de Ker 40. De MC31 is ontwikkeld na de zeer succesvolle MC38. De MC31 is een High Performance, Grand Prix racer die snel en makkelijk te varen is. De Ker 40 is speciaal gebouwd voor betere performance tijdens racen en om te winnen binnen de IRC & ORCi handicap systemen. De Ker 40 is een snel offshore zeiljacht met grote open kuip en een praktisch, lichtgewicht en comfortabel interieur dat voldoet aan de regels van de handicap.

Naast de productie van race en performance jachten richt McConaghy haar pijlen nu ook op de productie van cruising yachts en heeft een productielijn van 50-60 & 90 voet catamarans ontwikkelt naar ontwerp van Jason Ker. Moderne en stijlvolle jachten die uitermate geschikt zijn om veilig, comfortabel en snel grote reizen te maken.

Ker 50 catamaranKer 50 catamaran

McConaghy Boats startte haar bedrijf 45 jaar geleden in Australië en heeft vestigingen in Sydney, in Zhuhai China en kantoren in Hong Kong en Macau. De laatste 10 jaar werden er meer dan 900 boten gebouwd. Met de nieuwe productiewerf in China staat McConaghy Boats vooraan in de efficiënte bouw van racers en high performance yachts.

Labels

Auteur:

  • Adverteerder

Voor u geselecteerd: