Geen wedstrijden op dag twee North Sea Regatta

North Sea RegattaVeel wind en te hoge golven hielden de zeilers aan wal op de tweede dag van de North Sea Regatta. Er werden geen wedstrijden gevaren. In de regatta village werd een alternatief programma georganiseerd met de Volvo Ocean Race Film ‘When the boys became men’, een workshop van de Lijnenspecialist en een vervroegd happy hour met bitterballen.

Team Redan: “Als er niet gevaren wordt blijft alles heel.”
Team Redan vaart mee voor het Open Nederlands Kampioenschap in de ORC2-klasse. Na twee wedstrijden op de eerste dag van de North Sea Regatta staan ze op een tweede plaats, achter Bach Yachting: “Als er niet gevaren wordt blijft alles heel.” Op naar morgen!

Programma zondag 15 en maandag 16 mei
Zondag 15 mei staan er drie wedstrijden op het programma. De eerste wedstrijden starten om 9:55 uur. De Optimist on Tour start om 10:00 uur met zeillessen in de haven voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar. Om 14:45 uur draait de Volvo Ocean Race Film ‘When the boys became men’ in de regatta village en van 15:00 – 19:00 uur is de boot van Team Brunel – Sailing Holland, in de Derde Haven, open voor publiek.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: