Zeebrugge maakt zich klaar voor de Light Vessel Race en het OBK IRC zeilen

Light Vessel RaceZoals elk jaar, zal ook dit jaar de Light Vessel Race het laatste weekend van juni gezeild worden en dit op 25 en 26 juni 2016 om precies te zijn. Dit jaar is de Light Vessel Race tevens het OBK IRC zeilen. De inschrijvingen hiervoor zijn reeds geopend.

Om al helemaal in de stemming te komen, kunnen jullie tijdens het weekend van 21 en 22 mei de Shielmartin Race meevaren. Deze tweedaagse wedstrijd (Breskens - Zeebrugge - Breskens) is een fundraising regatta ter ondersteuning van het Gents opleidingscentrum Goca.

De RBSC heeft dit jaar ook een 'jeugdprogramma' opgesteld. In dit programma voorzien we 3 wedstrijden waarbij we jongeren tussen 12 en 18 de kans geven om mee te zeilen op zeiljachten. Voor de Shielmartin Race hebben we al 8 enthousiaste jongeren die mee aan boord zullen stappen. Heb ook jij interesse om mee aan boord te stappen, of zie je het zitten om enkele jonge enthousiastelingen mee aan boord te nemen? Neem dan zeker en vast contact op met Benoit via www.lightvesselrace.be

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: