Vernieuwde Imhoff Splash Top

Imhoff Splash Top smartphoneHet duo John van der Starre en Robin Verhoef werd dit weekend met de J/122e 'Ajeto!' Nederlandse Kampioenen ORC-Twohanded. Beide zeilers droegen de vernieuwde Imhoff Splash Top met Smartphone venster. De firma On-Deck, leverancier van Imhoff zeilkleding, realiseerde in samenwerking met John van der Starre de aanpassing van de Imhoff Splash Top.

Dit aangepaste model maakt het mogelijk om een Smartphone waterdicht, zichtbaar en functioneel in de mouw te plaatsen. Zo kan via een App belangrijke informatie van het boordsysteem of tactische software, zoals Expedition, meteen op de arm worden uitgelezen en bediend.

John van der Starre: 'Mede door de directe beschikbaarheid van info over koers en tijd naar het volgende merkteken naast COG (koers over ground), de TWA (windhoek) bij het volgende merkteken en de performance van de boot, kunnen we vroeg en snel tactische beslissingen nemen. We hoeven dus niet eerst naar binnen te gaan om op de boordcomputer te kijken, waarmee kostbare tijd voor de handling en concentratie verloren gaat. Ik mag stellen dat deze vinding zeer heeft bijgedragen aan het behalen van dit zware kampioenschap".

Deze custom aanpassing is exclusief voor Imhoff en kost 125,- euro ex btw.

Labels

Auteur:

  • Adverteerder

Voor u geselecteerd: