Schelderegatta 2016 heeft alweer een auto als hoofdprijs

Schelderegatta 2016De Schelderegatta, de tweede grote Belgische zeilklassieker na de Antwerp Race die start op zaterdag 4 juni 2016 rond 11:00 voor Hansweert, de Schelderegatta die enkel open is voor CR gemeten zeiljachten en daarmee dè familierace bij uitstek is, die heeft alweer een leuke verrassing voor de deelnemers in petto…

In tijden van economische schaarste, stakingen, sprinkhanenplagen en Schauwvliegen doet den Harry van den Bergh het weer. Hij verschalkte een auto als hoofdprijs!

Niet dat we onze deelname dààrvan laten afhangen want we doen natuurlijk mee voor de eer, de glorie, de traditie. Voor de fun en voor de prachtige finish ter hoogte van de rede van ons geliefde Antwerpen. Maar toch. Qua prijzenpot kan het weer tellen.

Dus als je erbij wil zijn (en dat raden wij ten zeerste aan) schrijf dan snel in en rep je met je boot op vrijdag naar de jachthaven van Wemeldinge (want overnachten aan de sluis van Hansweert wordt niet meer toegelaten.)

Exclusief Schelderegatta weerbericht

Fritz Buyl zal op vrijdag uitsluitend voor ClubRacer én voor de ScheldeRegatta een exclusief weerbericht versieren zodat we zaterdag tot in de puntjes voorbereid aan de start kunnen verschijnen.

Wàt dat weerbericht gaat inhouden? Daar wil Fritz nog niet teveel over kwijt. Wilde geruchten doen ondertussen de ronde. Regen? Wind? Zon? Genaker? Spinaker? Of aan de wind naar Antwerpen? Wat het ook zal wezen, denk erom: één boot, één bemanning en één voordewinds voorzeil!

Tot vrijdagavond in Wemeldinge!

Auteur:

  • Kat

    Kathleen Rutten studeerde film- en videokunsten, digital content & journalism aan de Artevelde Hogeschool, behaalde een bachelor Nederlandse taal en literatuur en was online redacteur bij het Mediahuis. Ze zeilt van kindsbeen af en is gepassioneerd wedstrijdzeiler sinds 1984.

Voor u geselecteerd: