Inschrijvingen 8 uren van de Oosterschelde zeilen zijn geopend

8 uren van de OosterscheldeDit jaar organiseert watersportvereniging Sint-Annaland op 10 september 2016 voor de 27e keer de 8 uren van de Oosterschelde. Een spannende, sportieve en op strategie gerichte zeilwedstrijd op de Oosterschelde met maximaal 85 schepen. De inschrijvingen zijn nu geopend.

Deze unieke zeilwedstrijd is voor Orc, VkSJ, Old gaffers, ongemeten en duo handed zeilboten. Het doel is om in acht uur zoveel mogelijk mijlen af te leggen.

Ter ere van het 27-jarige bestaan wordt onder de eerste 27 inschrijvingen een vijftal canvasdoeken met daarop het deelnemende schip verloot. De gelukkigen worden tijdens de prijsuitreiking van de 27e editie bekendgemaakt.

Meer informatie en het inschrijfformulier zijn te vinden op www.8uren.nl

Tekst: Dennis Hoekstra

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: