Oktoberraces 2016: speciale lustrumeditie vanuit Scheveningen

Oktoberraces 2016We kennen de Oktoberraces als een geweldige zeilwedstrijd die het seizoen afsluit. Zeilvereniging Westergo heeft deze wedstrijd tot en met editie 2015 met succes kunnen en willen organiseren. Op 1 & 2 oktober 2016 zal een eenmalige speciale Oktoberrace editie plaatsvinden in Scheveningen georganiseerd door het geoliede team van Jachtclub Scheveningen.

Een speciale lustrum editie? Jazeker, want sinds 1946 (!) is de Noordzee Club de klassenorganisatie voor gemeten jachten. Al 70 jaar actief om het spel van de gemeten klasse alsmaar beter en eerlijker te krijgen. Dat moet uiteraard gevierd worden vanaf een centrale locatie aan de Noordzee.

Schrijf alvast in de agenda’s: op zaterdagavond 1 oktober, na de eerste mooie dag op zee, wordt het Lustrumfeest georganiseerd voor alle deelnemers aan de Oktoberraces, leden van de Noordzee Club en iedereen die hier graag een mooi zeilersfeest van wil maken.

Vanaf 2017 zullen de Oktoberraces worden georganiseerd door de Holland Regatta Club vanuit Medemblik.

Foto: archief Oktoberraces 2015

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: