Eredivisie Zeilen op 1, 2 en 3 juli naar Aalsmeer

Bij Eredivisie Zeilen strijden 18 toonaangevende watersportverenigingen om het landskampioenschap. De formule is simpel: korte races, identieke boten, vijf speelronden op unieke locaties verspreid door het hele land. Aalsmeer is daar dit jaar als nieuwe locatie toegevoegd voor de 3e speelronde. De korte races goed te volgen met behulp van live videostream en SAP Sailing online animatie.

Ieder wedstrijdweekend levert een winnaar op. De winnaar van de Eredivisie 2016 verdient het exclusieve ticket voor deelname aan de Sailing Champions League 2017.

“Een relevant en vernieuwend topsportevenement in Aalsmeer” volgens wethouder Jop Kluis.

Tekst: Marie-Thérèse Claessen
Foto: Jasper Van Staveren

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: