EK Optimist zeilen komt naar Nederland in 2018

EK Optimist zeilenJan Kees lampe deze ochtend in onze mailbox: "Het is gelukt om de EK Optimist 2018 naar Nederland te halen". Dit houdt in dat de Europees Kampioenschap Optimist zeilen plaats zal vinden tijdens de finish van de Volvo Ocean Race in Scheveningen. "De talenten van de toekomst tussen de grootste zeilhelden ter wereld in één event, de Optigames, vervolgt Jankees.

Hoe ongelooflijk leuk is dat!", aldus Jankees Lampe samen met Jean Bart Jaquet en Klaas Niewold een van de enthousiaste krachten achter het bid. "Er komt een in-port race in Optimisten. Terug naar de basis! En de toppertjes van de toekomst kunnen een ervaring opdoen op een oceaanracer."

Meer weten: www.optigames.org

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: