iPad-app Bezeild voor de 24 Uurs Race nu ook voor iPhone

BezeildDe app Bezeild, die zeilers helpt plannen te maken voor de 24 Uurs Race op het IJsselmeer, is dit jaar voor het eerst ook geschikt voor iPhone. Daarnaast is de applicatie net als vorig jaar ook weer beschikbaar voor de iPad. Sinds de vorige editie van de 24 Uurs zijn er veel verbeteringen aan de snelheid en stabiliteit van Bezeild. De nieuwe versie van Bezeild is vanaf nu gratis verkrijgbaar in de App Store . Wie gebruik wil maken van de volledige functionaliteit kan die voor €9,99 elf maanden ontsluiten. Over Bezeild Na een testjaar in 2014 is de app Bezeild sinds vorig jaar publiek beschikbaar. De applicatie helpt zeilers om plannen te maken en te navigeren voor de 24 Uurs Race op het IJsselmeer. De applicatie toont, na instellen van de windrichting, in één oogopslag welke rakken gunstig liggen. Ook kan de app gebruikt worden om naar ingeplande boeien te navigeren, en de gevaren route bij te houden. Met de schetsfunctie kan snel de lengte van een serie rakken worden uitgerekend. Bezeild probeert niet de planning te automatiseren, maar de navigator inzicht te geven in de situatie. De app geeft een zeiler de mogelijkheid om snel te zien welke opties hij nog heeft, en de benodigde informatie om tijdens de race plannen te maken en te wijzigen. https://itunes.apple.com/nl/app/bezeild-navigatie-voor-24/id1006842066

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: