Klasse Kampioenschap voor de Internationale OK weer bij WSV Zevenwolden

Internationale OKWSV Zevenwolden organiseert 27/28 augustus voor het eerst sinds tientallen jaren weer een Klasse Kampioenschap voor de Internationale OK dinghy klasse. Het evenement is een uitvloeisel van een aantal jaren geleden op het Tjeukemeer begonnen Easterseeregatta's.

Er nemen deelnemers uit Luxemburg, Belgie , Duitsland en Nederland. De OK klasse verheugt zich weer in een toegenemende belangstelling in het Noorden van Nederland.

Bekende Belgische OK- zeilers als R Polman , P Verrijdt en Joost Rommelaere hebben toegezegd te zullen komen.

Voor meer informatie www.easterseeregatta.nl

Tekst: Alex Rijnink

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: