Bart Lambriex en Philip Meijer leiders klassement Jeugd WK Zeilen 49er/49erFX

Bart Lambriex en Philip MeijerDe Nederlandse Bart Lambriex en Philip Meijer staan na twee dagen zeilen op nummer één in het algemeen klassement van het Jeugd WK Zeilen (49er/49erFX). De heren komen uit in de 49erFX klasse en mogen zich na zes wedstrijden de terechte nummer één noemen.

Voorrondes
Tot en met vrijdag 2 september worden de voorrondes op het Markermeer gevaren. De 148 internationale zeilers varen in drie dagen verschillende wedstrijden en kunnen zich zo voor de finales plaatsen. De nummers 1 t/m 7 plaatsen zich rechtstreeks voor de finale.

Finales
De finales van het Jeugd WK Zeilen worden op zaterdag 3 september gevaren voor de kant van Bataviahaven Lelystad. Dit zorgt voor een spectaculair beeld. Van 10:00 - 17:00 worden de finales gevaren.

Tekst: Ranco van Bergeijk

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: