Charity Cup Open ten goede van het Kinderkankerfonds België

Charity Cup OpenOp zondag 18 september zal voor de 1ste keer de “Den Baas en zijn madam Charity Cup Open” plaatsvinden op het Veerse Meer ter hoogte van Wolphaartsdijk. De wedstrijd zal 2 starts kennen en iedereen met een open boot mag inschrijven. Bij 5 of meer boten van hetzelfde type volgen aparte starts voor deze klasse.

De opbrengsten uit inschrijfgelden en sponsoring komen ten goede aan het project Koester van het Kinderkankerfonds België.

Voor zieke kinderen in het ziekenhuis is het verlangen om naar huis te gaan allesoverheersend. Thuis zijn, veilig en geborgen, bij hun ouders, broers en zussen, vriendjes en familie. Om "thuis zijn" mogelijk te maken, hebben we het thuiszorgproject Koester opgezet. De passende naam KOESTER is een letterwoord voor Kinder Oncologische Eenheid voor Specifieke Thuiszorg en Rehabilitatie in het Prinses Elisabeth UZ Gent. Koester is een project van het kinderkankerfonds België.

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: