Probeer eens een Flying Junior tweemansboot

Flying JuniorOp 24 en 25 september organiseert de Antwerpse KLYC jachtclub opnieuw het Belgisch Kampioenschap Flying Junior (FJ) op het Galgenweel. Op zaterdagnamiddag 24 september liggen er FJ’s gratis ter beschikking om hiermee proef te zeilen. De strafste zeilers uit de klasse zijn hier dan toch. Dit is dus het geknipte moment om alles over de boot en zijn vaarmogelijkheden te weten te komen.

De Flying Junior is een sportieve tweemansboot met fijne zeileigenschappen. Je kunt er mee planeren, dankzij de spinnaker en de trapeze voor de bemanning. Ideaal voor broers en zussen, voor zeilertjes die van teamgeest houden, voor jongens en/of meisjes.

Meer weten: https://www.facebook.com/events/1523729021266661/

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: