Website Zeilrace en Rally is vernieuwd

zeilrace en rallyNa een zomer knutselen, knippen en plakken is hij klaar: de nieuwe website van Zeilrace&Rally. De organisatie (en ClubRacer) vindt hem zelf een stuk strakker, frisser en mooier dan de voorgaande versie, maar oordeel vooral zelf.

De voorzitter aan het woord
Na deze opfrisbeurt zijn we klaar om het komend jaar weer veel nieuwe foto’s en video's met prachtige sfeerbeelden van Editie 2017 van Zeilrace&Rally toe te voegen aan onze website.

Wij hopen dan ook dat we, net als in 2015, veel deelnemers met foto- en videotalent aan boord van onze zeilende ZRR-vloot mogen aantreffen. Mocht u nog mooie beelden of opnamen met hoge resolutie van ZRR-evenementen beschikbaar hebben, dan houden wij ons ook nu nog aanbevolen. We kunnen niet alles plaatsen maar voor mooi materiaal maken we graag ruimte.

Ondertussen gaan de voorbereidende werkzaamheden voor Editie 2017, waarbij we van Scheveningen naar Plymouth (Zuid-Engeland) zeilen, alvast door. De contacten met onze Engelse vrienden hebben niet geleden onder de Brexit. De koers van het Britse Pond echter wel en dat betekent dat dat de Britse liggelden en vakantiekosten volgend jaar eindelijk een beetje menselijk zullen worden. Tja ‘elk nadeel heb z’n voordeel’.

Enfin, de komende maanden hopen wij u te voorzien van meer details inzake onze vorderingen, de inschrijving en de voorbereidende bijeenkomst eind dit jaar of begin volgend jaar.

Volg de Zeilrace en Rally op www.zeilrace-rally.nl en op Facebook.

Labels

Auteur:

  • Kat

    Kathleen Rutten studeerde film- en videokunsten, digital content & journalism aan de Artevelde Hogeschool, behaalde een bachelor Nederlandse taal en literatuur en was online redacteur bij het Mediahuis. Ze zeilt van kindsbeen af en is gepassioneerd wedstrijdzeiler sinds 1984.

Voor u geselecteerd: