Drie Nederlandse clubs in finale Sailing Champions League 2016

Sailing Champions League 2016 WV Almere Centraal en R.R. & Z.V. Maas en Roer uit Roermond hebben zich in augustus gekwalificeerd voor de finaleronde van de Sailing Champions League. In het laatste weekend van augustus kwamen de nummers twee en drie van de Eredivisie 2015 in Sint Petersburg, Rusland in actie tijdens de voorrondes van de Sailing Champions League 2016.

Almere en Roermond plaatsten zich voor het finale weekend. En komen van vrijdag 23 september tot en met zondag 25 september samen met regerend landskampioen Uitdam in actie in de Europese finale in Porto Cervo, Sardinië – Italië.

Max Visser, teamcaptain van Maas en Roer uit Roermond was bij terugkomst erg te spreken over de eerste ervaringen in de Sailing Champions League: “Het was zeilen in optima forma: de ervaring van de cultuur tussen het oude en het nieuwe Rusland. Met topteams uit 12 landen, hevige competitie, prachtige zeilomstandigheden. Kortom een superervaring! De Sailing Champions league is absoluut een must om aan mee te doen. Het ultieme doel voor alle verenigingen die wedstrijdzeilen serieus nemen!”

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: