Last call: Oostende Sailing Weekend 17 en 18 september

Oostende Sailing WeekendDe laatste regatta van het Belgische ONZK wedstrijdcircuit voor zeegaande kajuitzeiljachten 2016 wordt georganiseerd door de Royal North Sea Yacht Club van Oostende. Het Oostende Sailing Weekend staat niet enkel open voor wedstrijdboten met IRC meetbrief maar ook voor meer recreatieve zeiljachten met een CR meetbrief.

Het wedstrijdcomité zal voor de CR klasse geen windward-leeward banen uitleggen maar wel verschillende typen van banen rond vaste hydrografische boeien. Een CR meetbrief aanvragen doe je hier: www.cruiserrating.be

Inschrijven kan je online op http://www.rnsyc.be/ostend/en/regatas.asp, waar je ook de wedstrijdaankondiging en bepalingen vindt. Op zaterdagavond serveren we verse vissla met frietjesen als dessert ijs met vers fruit (€ 22) voor de zeilers. De zondag morgen biedt de RNSYC jullie het ontbijt aan.

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: