Italia Yachts introduceert de nieuwe Italia 998 Club

Italia 998 Club

De Italia 998 Club is de Cruising versie van de populaire en zeer succesvolle Italia 998 Fuoriserie. Met dit schip won het Bach Yachting Racing Team in 2016 onder meer het Nederlands, Duits en Wereldkampioenschap. De 998 Club heeft dezelfde vaareigenschappen om snel te kunnen zeilen maar is tevens uitgerust om relaxed mee te kunnen cruisen. De toevoeging van de boegspriet zorgt er voor dat er geen spinnaker boom gebruikt hoeft te worden en er is ruimte voor een code 0. Het interieur is rijker uitgerust. Er zijn kasten toegevoegd in salon en voorhut voor meer bergruimte. De kombuis is standaard uitgerust met koelkast en gasstel met oven. Italia 998 Club interieurItalia 998 Club interieur Italia 9.98 Club – Highlights • Dubbele stuurwielen t.o.v. helmstok bediening • Vaste boegspriet • Kastruimte in salon en voorhut • Gasfornuis met oven en koelkast • Optioneel teak in kuip en kuipbanken Meer info: http://www.bachyachting.com/

Auteur:

  • Adverteerder

Voor u geselecteerd: