Uitnodiging Tall ship bark EUROPA

Tall ship bark EUROPAHet Nederlandse Tall ship de bark EUROPA organiseert zondag 29 januari aanstaande, een informatiemiddag voor zeilers, avonturiers en natuurliefhebbers. Kapitein Klaas Gaastra en enkele bemanningsleden van de EUROPA geven presentaties over de zeilexpedities in 2017, waarbij er speciale aandacht is voor de Canada trips.

Daarnaast zijn de Haagse Lotte Linthorst en Matthijs Boesten aanwezig om met de pers te praten over hun avontuur met de EUROPA dit voorjaar: via het fonds 'Vrienden van de EUROPA' krijgen zij de kans om mee te zeilen van Kaapstad naar Boston.

Terug naar Noord-Amerika en Canada
Sinds lange tijd keert de EUROPA terug naar Noord-Amerika en Canada. De focus tijdens de wat kortere reizen in dit gebied ligt naast het zeilen, vooral ook op het verkennen van de prachtige omgeving. Met onder andere haar Dutch Tall Ships zuster De Oosterschelde, worden de Canadese wateren, havens en indrukwekkende fjorden verkend. Daarnaast staat ook de ongerepte natuur op het vaste land van Canada op het programma.

Door de presentaties kunt u meer te weten komen over de geplande trips naar Canada en andere reizen die de EUROPA in 2017 en 2018 maakt. In een informele setting heeft u de kans om al uw vragen te stellen, u te laten inspireren en is het mogelijk om kennis te maken met één van onze kapiteins en/of bemanning.

Programma
* Antarctica expedities (12u30 en 14u45)
* Meezeilen tijdens een oceaanoversteek (13u45)
* Bark EUROPA naar Amerika en Canada in 2017 (16u00)

Locatie
De informatiemiddag wordt gehouden in de bovenzaal van Café Rootz at the Harbour in Scheveningen. Adres: Doctor Lelykade 33-37, 2583 CL, Den Haag

Aanmelden
Vanwege een beperkt aantal plaatsen ontvangen wij graag uw aanmelding met voorkeur voor presentatie. U kunt uw naam, het aantal personen en uw voorkeur mailen naar info@barkeuropa.com of bellen naar +31 10 28 10 990.

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: