Musto kondigt overwinning ambassadeursduo Vendèe Globe aan

MustoMet trots kondigt Musto de overwinning van schipper Armel Le Clèac'h aan met zijn schip de Banque Populaire VIII. Musto feliciteert Armel met zijn triomf. Daarnaast is Jérémie Beyou als derde gefinisht in wat de meest veeleisende oceaanrace ter wereld genoemd wordt.

Musto onderstreept ook de klasse van Alex Thomson, de Britse schipper aan boord van de Hugo Boss, voor de fenomenale race waarbij hij Armel tot aan de finish op de proef stelde.

Dit zijn prestaties waar Musto bijzonder trots op is. Zeker gezien de recente overwinning van het Abu Dhabi Volvo Ocean Raceteam in 2015. Hiermee heeft het merk de twee meest prestigieuze offshore zeiltitels ter wereld in handen. Van top tot teen uitgedost in de toonaangevende HPX-range, zijn zowel Armel als Jérémie in staat geweest de meest extreme omstandigheden ter wereld te weerstaan en de overwinning te pakken.

Musto: “We kunnen niet gelukkiger zijn voor onze ambassadeurs. Zij hebben altijd het avontuur omarmd, een houding die wij als merk met hen hebben gedeeld vanaf de start.”

Armel Le Clèac'h: "Hoe meer vertrouwen je hebt in de kleding (net als in je boot), hoe beter je je voelt en hoe meer je zowel fysiek als mentaal aankunt. Daarom draag ik Musto.”

Overwinningen als Musto’s Vendèe Globe ambassadeurs hebben behaald zijn te danken aan de continue innovatie van ’s werelds meest toonaangevende zeilmerk en Musto’s toewijding om ervoor te zorgen dat we meest geavanceerde zeilkleding beschikbaar stellen.

www.musto.com

Labels

Auteur:

  • Adverteerder

Voor u geselecteerd: