Eerste Agile 42 zeiljacht gedoopt

Agile 42 zeiljacht

Afgelopen maand heeft VMG Yachtbuilders met een flinke klap haar eerste Agile Yacht gelanceerd! De 42 voets high-performance cruiser werd “Karma’ gedoopt door haar eigenaar en 250 mensen waren aanwezig bij de festiviteiten op de verkoopwerf van VMG in het centrum van Enkhuizen.

Dat VMG de goede prospecten had uitgenodigd was heel duidelijk. Er waren vele dure auto’s, cocktails, champagne, een DJ en veel boten van andere merken die door VMG Yachtbuilders worden gebouwd, zoals Rapsody, Tenderline en Puffin om te bekijken en te varen.

Agile Yachts® is VMG’s semi-custom lijn van full-carbon high-performance cruisers, die gebouwd worden in 42, 62 and 82 voet. Kortom: een volbloed race machine met voldoende en stijlvol comfort naar eigen inzicht om te toeren met familie en vrienden. Een Agile Yacht® kenmerkt zich door het ultramoderne design, gebaseerd op de laatste inzichten in naval architecture. Alle ontwerpen zijn van SimonisVoogd.

Agile Yachts® zijn hand-gebouwd in carbon volgens de hoogste kwaliteitsnormen met gebruik van de laatste technieken op het gebied van CNC-frezen en vacuüminjectie. Agile Yachts® voorziet in de behoefte van de hedendaagse allround zeiler die niet bereid is concessies te doen als het aankomt op esthetiek, comfort en performance.

VMG Yachtbuilders heeft wederom bewezen te behoren tot de top van bouwers van composiet high performance yachts!

Voor meer informatie:  www.agileyachts.nl

Agile 42

Agile 42 Simonis Voogd

Auteur:

  • Adverteerder

Comments

Voor u geselecteerd: