De eerste X4⁹ van X-Yachts is uit de mal

X4⁹ X-Yachts

De eerste X4⁹ is vers uit de mal en alles ging zoals verwacht. De romp is binnen 1% van het ontworpen gewicht en erg strak qua afwerking. Wij verheugen ons er nu al op om deze eerste X4⁹ tijdens Düsseldorf bootshow te laten zien!

Sinds de introductie van dit model afgelopen juni zijn al 8 van de 10 geplande boten voor levering in 2018 verkocht.

De X4⁹ is zoals men mag verwachten een stabiel schip, met een zware loden bulbkiel, tanks centraal onder de vloer en o.a. rod rigging als standaard. Verder is er natuurlijk op gelet dat de X49 zeewaardig is en makkelijk zal varen, en ze wordt gebouwd van vacüum verwerkte epoxy en met het befaamde stalen kielframe. Verder vanzelfsprekend aandacht voor een zo glad mogelijke afwerking van rompdoorvoeren en standaard een klapschroef, zodat het schip zich bij alle omstandigheden zal bewijzen.

X4⁹ X-Yachts

Het ruime interieur biedt meerdere mogelijkheden om naar eigen wens uitgevoerd te worden. Standaard wordt Nordic Oak verwerkt voor een modern en licht interieur, terwijl een teak interieur mogelijk blijft voor een traditionelere uitstraling.

Meer weten: http://www.x-yachts.be/

Labels

Auteur:

  • Adverteerder

Voor u geselecteerd: