VIDEO: Antwerp Race skippers night

Antwerp Race skippers night

Op woensdag vier oktober vond in het clubhuis van de Koninklijke Liberty Yacht Club (KLYC) de Skippers Night plaats van de 30ste Antwerp Race. Ben je nog niet helemaal mee met wat er na de Antwerp Race gebeurt in de verschillende Antwerpse jachtclubs lees dan even verder en bekijk de video.

Na de Antwerp Race gaan we:

  • Eerst naar de “blekke” RYCB loods vlakbij Jachthaven Antwerpen (Linker Oever) om stoere verhalen uit te wisselen aan de opgemaakte toog.
  • Daarna verhuizen we naar de diverse clubhuizen waar eenieder gereserveerd heeft in ofwel de KLYC, RYCB, VVW of SRNA voor een stevig zeilersdiner.
  • Met een gratis shuttle bus pendelen tussen Jachthaven Antwerpen en VVW en SRNA.
  • Nadat de buik vol is met het eten van je favoriete club zakken we opnieuw af naar dezelfde “blekke” loods van de Royal (RYCB) voor de officiële afsluiter met prijsuitreiking.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Pakte in 2004 de Verbondsbezem, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: