Volvo Ocean Race elke zaterdag op Veronica

Ocean Race Veronica

Bekijk vanaf 11 november elke zaterdag de Volvo Ocean Race op de Nederlandse televisiezender Veronica. Het programma is gemaakt voor een brede doelgroep die bestaat uit zowel zeilers als niet-zeilers. Voor diegene die de betaalzender Veronica niet kunnen ontvangen via de kabel of in het buitenland vertoeven maken we het Ocean Race programma beschikbaar via ClubRacer.

Het Ocean Race programma volgt tot en met juni 2018 de teams die meedoen aan de befaamde Volvo Ocean Race. Maar liefst 7 teams, waarvan 2 Nederlandse, finishen over 8 maanden in Scheveningen.

Wie gezellige infotainment wil over de Volvo Ocean Race zit goed, wie nieuwtjes verwacht blijft uiteraard op zijn honger zitten.

Dus noteer in je agenda of programmeer je decoder: Op Veronica Tv of ClubRacer elke zaterdag om 18:00u.

The Ocean Race aflevering 1 in HD 1080p

De promovideo:

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: