Sander van der Borch op het podium van de Mirabaud Yacht Racing Image Awards

Sander van der Borch

Sander van der Borch, de bekende Nederlandse watersportfotograaf, heeft de 3de prijs in ontvangst mogen nemen van de Mirabaud Yacht Racing Image Award 2017. Sander stond niet alleen op het podium voor de hoofdprijs hij mocht ook de 2de prijs van de Mirabaud Yacht Racing Image Forum Award in ontvangst nemen. De ingezonden foto's kwamen van 134 fotografen uit 27 landen.

Sander van der Borch

De 1ste prijs ging naar Sören Hese voor zijn foto genomen met een drone tijdens het Duitse 505 kampioenschap.

De Mirabaud Yacht Racing Image Award kon dit jaar weer rekenen op zeer groot enthousiast publiek en sociaal media bereik. Meer dan 20.000 stemmen werden geteld en de Mirabaud Yacht Racing Image event website werd naar eigen zeggen door 2,2 miljoen mensen bezocht.

De winnende foto van Sören Hese:

Sören Hese

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: