VIDEO: Volvo Ocean Race weekoverzicht 7

Volvo Ocean Race MAPFRE

Dit weekend zagen we de finish van de tweede Volvo Ocean Race etappe die de vloot Volvo Ocean 65 boten in twintig dagen van Lissabon naar Kaapstad heeft gebracht. Afgelopen week iets gemist bekijk dan hier het Volvo Ocean Race overzicht van week 7 en je bent weer helemaal up to date.

In dit zevende Volvo Ocean Race weekoverzicht zien we:

  • de comeback van Dongfeng Race Team
  • hoe de Volvo Ocean 65 boten met weer wind zeilen
  • de verschillende teams die in stealth mode gaan
  • het gevecht voor de vijfde plek
  • de 7000 zeemijl lange matchrace tussen Turn the Tide on Plastic en Sun Hung Kai/Scallywag met een finish binnen de minuut

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: