360° view van Banque Populaire IX

360° view Banque Populaire IX

Coole 360° voorstelling van de nieuwste Ultim Class foiling multihull Banque Populaire IX.

En hier dezelfde foiling multihull met 42 knopen bootsnelheid.


Technische eigenschappen Banque Populaire IX:

Lengte: 32.00 meter

Breedte: 23.00 meter

Gewicht:  14.3 ton

Masthoogte: 38.00 meter

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: