360° view van Banque Populaire IX

360° view Banque Populaire IX

Coole 360° voorstelling van de nieuwste Ultim Class foiling multihull Banque Populaire IX.

En hier dezelfde foiling multihull met 42 knopen bootsnelheid.


Technische eigenschappen Banque Populaire IX:

Lengte: 32.00 meter

Breedte: 23.00 meter

Gewicht:  14.3 ton

Masthoogte: 38.00 meter

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: