360° view van Banque Populaire IX

360° view Banque Populaire IX

Coole 360° voorstelling van de nieuwste Ultim Class foiling multihull Banque Populaire IX.

En hier dezelfde foiling multihull met 42 knopen bootsnelheid.


Technische eigenschappen Banque Populaire IX:

Lengte: 32.00 meter

Breedte: 23.00 meter

Gewicht:  14.3 ton

Masthoogte: 38.00 meter

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun omnichannel E-commerce strategie en Marketing automatisatie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: