PREVIEW: Into the Blue 2018 - filmfestival van de zee

 • Author: Ice
  Date: do, 07/12/2017 - 09:45
  Tags:
Into the Blue - filmfestival van de zee

Into the Blue, het filmfestival van de zee in Brussel en niet te verwarren met de gelijknamige actiefilm uit 2005, is een filmmarathon waar we niet minder dan 12 fantastische filmreportages op het menu krijgen. Op het menu staan vele niet eerder getoonde beelden vanuit de natste en soms koudste uithoeken van de wereld met het zeilen als gemene deler.

Tijdens deze 3de editie van Into the Bleu zullen bij een aantal films de regisseurs na de vertoning in debat gaan met het publiek en kunnen er vragen gesteld worden.

In Brussel staan drie sessies met verschillende programma’s op het menu:

 • 19/1 vrijdagavond
 • 20/1 zaterdagmiddag
 • 20/1 zaterdagavond

De vertoningen in Brussel zullen plaats vinden in het Wolubilis te St. Lambrechts Woluwe. Toegangskaarten kosten tussen de 9,59€ en 27,41€ afhankelijk van het programma. Vroeg boeken is dus de boodschap.

In Antwerpen zullen de vertoningen doorgaan op 8 maart 2018 in de Zuiderkroon.

Drijvende kracht achter Into the Blue zijn onze Franstalige collega’s van Yachting Sud Magazine, in het bijzonder Pierre Yves Martens en Alexandre Homez.

Into the Blue 2018 teaser video:

http://intotheblue.be/

Labels

Auteur:

 • Ice

  Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: