Win een wedstrijd Spirou voor dit seizoen

Spirou

Ben je een zeiler dat jonger is dan 12 jaar en kennis wilt maken met het wedstrijdzeilen? Dan hebben we voor jou de uitgelezen kans. Schrijf je in voor de Spirou Junoir Boat Lottery en met een tikkeltje geluk win jij een wedstrijdspirou voor dit seizoen!

De Spirou is een kleine eenmansboot die gemaakt is voor jongeren. Het is een vinnig bootje dat heel leuk is om met de zeilen. Het is een heel actieve Belgische zeilklasse. Je krijgt de kans om zowat overal in ons landje de waters te leren kennen. We organiseren elk jaar 3 stages met professionele trainers die je de finesse van het wedstrijdzeilen bij brengen. Als lid van de klasse kan je dit jaar deelnemen aan 19 wedstrijden waaronder een aantal tweedaagse wedstrijden en een Open Belgisch Kampioenschap. Door de familiale sfeer, die de Spirou klasse kenmerkt, zal je je er snel thuis voelen. Je zal er nieuwe Nederlandstalige en Franstalige vriendjes leren kennen die samen met jou de passie voor het zeilen delen. Neem zeker eens een kijkje op www.spirouclass.be

De Spirou klasse staat ook op de Belgian Boat Show (11-13 & 17-19 Februari 2017) met een heuse Spirou-zeilsimulator.

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: