North Sea Regatta Week inschrijvingen zijn geopend

North Sea Regatta WeekDe inschrijvingen voor de North Sea Regatta Week zijn geopend. De organisatie breekt met een aantal tradities, maar herstelt er ook: "We zijn heel gelukkig met Helly Hansen terug aan boord". Voor de vroege inschrijvers is er een "early bird status, dat wil zeggen: korting!

Inschrijvingen op 2 verschillende websites
Opgelet je moet je boot op 2 verschillende websites inschrijven. Manage2Sail is het nieuwe registratiesysteem voor de Vuurschepenrace en de North Sea Regatta Inshore Race. De inschrijvingen van de RORC North Sea Regatta gebeurt met een ander systeem op een andere website.

Nieuw: De Competition Cruising Class
Meedoen in deze klasse wil zeggen:

  • Niet vroeg opstaan, je kan je roes uitslapen
  • Geen lange zeildagen, je kan vroeg naar de bar
  • Slechts 1 wedstrijd per dag, schade aan je boot wordt sterk gereduceerd
  • De resultaten worden met de SW handicap berekend, ongemeten en per regatta kan het anders zijn
  • Je kan met je vrienden meedoen zonder boot, Yacht Charter Monnickendam is de dienstverlener

North Sea Regatta Week

Een diverse vloot
Je kan ook meedoen met Open kielboten, zwaardboten en Klassieke jachten, in aanvulling van de IRC, ORC, ORC Twohandend, J/111 en SB20 wedstrijdklassen. Contacteer de wedstrijdleiding voor de Klassieke jachten want in Nederland zijn er verschillende maten en gewichten wat betreft de classificatie (PollyClassic, met zeeg of zonder zeeg,…)

Helly Hansen is terug
Het kledingmerk Helly Hansen sponsort opnieuwe de North Sea Regatta. Helly Hansen is fier om opnieuw partner te zijn. Hopelijk vinden we in de goody bag een leuke muts, sjaal of nog beter zeilhandschoenen van Hella Hansen.

Over de North Sea Regatta Week 2017
De North Sea Regatta Week start op 27 mei met de Vuurschepenrace, gevolgd door de RORC North Sea Race op 30 Mei. Vanaf vrijdag 2 juni drie dagen zeilen tijdens de North Sea Regatta inshore races. In dezelfde week worden ook het wereldkampioenschap J/22 gezeild in Scheveningen met de eerste zeildag op donderdag 1 juni. Je kan alles nog eens nalezen in het Ukeees op www.nsr.nl

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: