VIDEO: Belgian Boat Show 2017 “De kleine standhouders betalen de standplaatsen van de grote boten”

Belgian Boat Show 2017

Als we de standhouders van de Belgian Boat Show mogen geloven is de beurs voor de grote botenhal een succes en voor de accessoirehal een absoluut fiasco. De kleinere standhouders klagen vooral over de route en de prijzen.

"Het omdraaien van de route is voor de kleinere standhouders een flop. Mensen vinden de weg naar de standen niet. Het bezoekers aantal blijft te laag in verhouding tot voorgaande jaren." Het gerucht doet de ronde dat de accessoirehal de botenhal sponsort.

"De verhoudingen van de prijzen kloppen niet." aldus de standhouders van de accessoirehal. Niettegenstaande geloven de handelaars in het belang van de beurs en in de interesse van het Belgisch publiek. De exposanten zijn vragende partij voor een open communicatie en hopen vooral dat er volgend jaar rekening gehouden wordt met hun kritiek.

Auteur:

  • Kat

    Kathleen Rutten studeerde film- en videokunsten, digital content & journalism aan de Artevelde Hogeschool, behaalde een bachelor Nederlandse taal en literatuur en was online redacteur bij het Mediahuis. Ze zeilt van kindsbeen af en is gepassioneerd wedstrijdzeiler sinds 1984.

Voor u geselecteerd: