Shorthanded zeilen updates

zeilen sailselectHet nieuwe jaar is begonnen en daarmee komt het nieuwe zeilseizoen weer in het zicht. Achter de schermen is Shorthanded.nl organisatie druk bezig met het voorbereiden van inmiddels vertrouwde Shorthanded activiteiten.

50 Mijl Race
Om af te trappen op 29 april weer de 50 Mijl vanuit Lelystadhaven. De NOR staat vers op de site en de inschrijving is vanaf heden geopend. We gaan er traditiegetrouw weer een mooi evenement van maken met een mooie wedstrijd voor een breed en divers deelnemersveld en smakelijke en verassende ontmoetingen met elkaar gedurende het walprogramma op de kade. www.50mijl.nl

1000-Mile Double Handed Race
Dit jaar terug van weggeweest de 1000 mijl. Zoals in eerdere edities weer in samenwerking met de Noren met als gevolg dat de tweede en de derde leg deel uitmaken van hun jaarlijks Bergen Shetland race. Op 14 juni start de eerste leg vanuit IJmuiden naar Bergen. Voor meer informatie zie www.1000mijl.nl

Foto: Boris Nieuwenhuijzen / 50mijls

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: