Vol programma bij de Nederlandsche Vereeniging van Kustzeilers

zeezeilenNederlandsche Vereeniging van Kustzeilers of kortweg NVvK heeft deze week haar Jaarprogramma 2017 gepubliceerd, met daarin o.a. cursussen, boeiende lezingen op diverse locaties in het land, zeil trim- en manoeuvreer clinics, bedrijfsbezoeken en zeezeil tochten. De zeezeil tochten dit jaar zijn o.a. in juni naar Chatham, Driehoek Noordzee Challenge, de 24 Uurs Zeilrace, de Ankerbol, de Lambertus tocht rond Texel en in december weer de IJsbeerenburgtocht. De Tocht naar Chatham zeilen we ter herdeninking van de roemruchte Tocht naar Chatham die Michiel de Ruyter 350 jaar geleden ondernam. Ditmaal weten de Engelsen van onze komst. De deelnemers wacht een spectaculair programma op de Medway. De Driehoek Noordzee Challenge is een klassieker die elk oneven jaar wordt gezeild. In 2017 zeilen we de 21e editie. Kirkwall en Flekkefjord vormen samen met Den Helder de hoekpunten van de driehoek. De start is op 24 juni. De Kustzeilers 24 Uurs Zeilrace is een andere klassieker. De 53e editie zeilen we op 25 en 26 augustus 2017. Veel van deze evenementen en tochten zijn ter kennismaking ook toegankelijk voor niet leden en introducés. De volledige agenda vind je hier: http://www.kustzeilers.nl/cms/agenda

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: