Gezamenlijk klussen bij de Soling Club Nederland

Soling Club Nederland

De Soling Club Nederland is een gezellige club. De zeilers, de eigenaren en hun bemanning hadden op zaterdag 11 maart jl. een gezamenlijke klusdag georganiseerd. De zeilers zijn vrienden van elkaar, rivaliteit speelt op de kant niet, daar speelt saamhorigheid en gedeelde passie.

Elkaar helpen, lol trappen, discussiëren over zeilen, trimmen, starten en......noem maar op, vindt plaats gedurende de gezamenlijke lunch of 's avonds bij het diner.

Zelfs Michael Dietzel uit Duitsland en zijn dochter Anne kwamen klussen aan hun mooie Soling "Stugots".

Het grote voordeel van de Soling Club Nederland is dat zij een loods hebben waar de meeste Solings staan. Gezamenlijk klussen en elkaar ontmoeten is dan dus makkelijk. Onderstaande foto's geeft een mooie sfeer impressie van de Soling klusdag.

Soling klusdag

 

Soling Club

Helaas was de roze Soling van Han van Veen elders gestald. In het geheim werd er door Han en Francoise van Veen geknutseld aan de roze Soling, .....nieuwe specificaties geïnstalleerd? De roze Soling is het symbool van de sponsor-actie voor Pink Ribbon tijdens het WK Soling 2017.

In Barn Ben werd de 'uitgebreide'lunch genuttigd onder het genot van een biertje of Muier Schipperbittertje.

Tekst en foto's: Hans van Gent

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: