Y-Toren Race opent seizoen 2017

Y-Toren Race

De Y-Toren Race op 6 en 7 mei is traditiegetrouw de opener van het wedstrijdseizoen van Zeilvereniging Het Y. Na de winterwedstrijden is dit de eerste krachtmeting voor de wedstrijdzeilers voor het seizoen 2017.

Naast ORC klassen, eenheidsklassen en de sportbotenklasse zijn de Lemsteraken weer vast onderdeel van de Y-Toren vloot.

Deze seizoenopener staat garant voor wiervrije banen, een fanatieke vloot en een gezellige barbecue op de nieuwe steigers van Zeilvereniging Het Y in Durgerdam.

De Y-Toren telt mee voor de verbondsbezem en is onderdeel van de nieuwe Markermeercup, een laagdrempelige competitie waar de grote wedstrijden van het Markermeer aan mee doen. Kijk voor de Notice of Race en het inschrijfformulier op www.ytorenrace.nl

Foto: Hans Knapper Fotografie

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: