Hi-Tide Yachting importeur Grand Soleil & Sly Yachts

Grand Soleil 43

Hi-Tide Yachting is vanaf heden officieel importeur en servicepunt van Cantiere Del Pardo, waaronder de merken Grand Soleil en Sly Yachts vallen.

De merken zijn niet helemaal nieuw voor het team van Hi-Tide Yachting, omdat For Sail Yachtbrokers al sinds 2012 subdealer was voor Nederland.

Hi-Tide Yachting is een joint venture van VMG Yachtbuilders in Enkhuizen en For Sail Yachtbrokers in Marina Port Zélande. Door de samenwerking tussen beide partijen ontstaat een sterk verkoop en service netwerk. In het Zuiden zal verkocht worden vanuit het vertrouwde Marina Port Zélande waar For Sail al 12 jaar gevestigd is.

In het noorden zal de verkoop en service plaatsvinden vanuit VMG’s werf in het centrum van de stad, voorheen eigendom van Messink Yachting. Hier zal naast verkoop ook van klein tot groot onderhoud worden uitgevoerd aan zowel zeil- als motorschepen.

Naast Grand Soleil is Hi-tide Yachting ook exclusief distributeur van Far East Yachts en verkopen ze de merken Puffin en Agile Yachts, welke worden gebouwd door VMG Yachtbuilders.

http://www.hitide.nl/

Auteur:

  • Adverteerder

Voor u geselecteerd: