Inschrijvingen 21e Ronde om Noord-Holland geopend

Ronde om Noord Holland

Vrijdag 23 juni 2017 zal de 21e editie van de Ronde om Noord-Holland van start gaan waarvoor de inschrijvingen inmiddels geopend zijn. De Yachtclub Seaport Ymuiden (YSY) is het organiserend comité van dit jaarlijks terugkerend evenement waarbij kajuitzeiljachten en kajuit-multihulls over een afstand van ca. 110 zeemijl tussen Muiden en IJmuiden zullen strijden. De finish zal op zaterdag 24 juni in IJmuiden zijn.

De Ronde om Noord-Holland start op het Markermeer voor Muiden nabij Pampus en gaat via Enkhuizen naar het IJsselmeer, via Kornwerderzand naar de Waddenzee en vervolgens via het Marsdiep en de Noordzee naar de finish in IJmuiden. De Ronde om Noord-Holland is niet alleen bekend als een toertocht met wedstrijdelementen (of andersom), maar zeker ook vanwege het grootse feest in IJmuiden ter afsluiting.

Inschrijven
Sinds 1 maart is de inschrijving geopend en geldt tot 15 mei een vroegboekkorting van maar liefst 50 euro (normaal €195 per schip, vóór 15 mei €140). Na 15 juni zal de inschrijving worden gesloten. Inschrijven kan hier:https://saildata.net/organisation/2 Ook is de Notice of Race inmiddels beschikbaar.

Meer informatie en foto's: https://rondeomnoordholland.nl/

De YSY Ronde om Noord-Holland wordt georganiseerd door de Stichting YSY Ronde om Noord-Holland in nauwe samenwerking met de YSY en met steun van onze sponsoren.

Auteur:

  • Jasper van Staveren

    Jasper van Staveren, Jappie voor de zeilvrienden, is professioneel watersportfotograaf en specialist in online communicatie, Public Relations en Social Media. Binnen de zeilwereld kent men hem als voordekker binnen de verschillende ORC klassen, maar ook op het 'voordek' van een R.I.B. gewapend met zijn Canon camera. Al meerdere jaren schrijft hij voor ClubRacer met als specialisme de catamaran scene.

Voor u geselecteerd: