Elan Yachts Benelux vanaf nu opererend uit Lelystad

Elan Yachts

Elan Yachts vanaf 1 maart in het Performance Centre te Lelystad. Het Performance Centre in Lelystad is de ideale locatie voor de herintroductie van Elan Yachts in Nederland.

Het terrein is centraal gelegen aan het IJsselmeer en heeft een moderne werf met alle faciliteiten voor het vaarklaar maken van de nieuwe boten. Daarnaast biedt het Performance Centre aanverwante bedrijven die een scala van diensten aanbieden, zoals onderhoud, ligplaats, jachtmakelaardij, zeilen en maritieme producten.

Elan Yachts Range
Elan Yachts biedt een divers aanbod van zeiljachten, voor zowel de sportieve als de toer-zeiler. De S-serie is ontwikkelt voor de sportieve zeiler. Deze performance range begint bij 21 voet met de S1 tot 40 voet met de S5. De Impression serie is de cruise-serie die begint met de Impression 35 tot de Impression 50. De GT -serie is deksalon serie die de sportieve zeileigenschappen heeft van de S-serie en het luxe interieur van de Impression – mét een eigentijds uiterlijk.

Elan Yachts Benelux
Ons team bestaat uit wedstrijdzeilers en toerzeilers, waardoor wij een vakkundige en ervaren gesprekspartner zijn voor toekomstige en bestaande Elan zeilers.

Proefvaren
We nodigen u graag uit om de Elan zelf te ervaren op het water. In Marina Portoroz in Slovenië vinden er twee proefzeilweekenden plaats op de volgende dagen:

•    24 t/m 26 maart: proefzeildagen én de mogelijkheid de hele range te bezichtigen
•    4 tot 7 Mei: proefzeildagen

Meer informatie vindt u op www.elanyachts.nl

Labels

Auteur:

  • Adverteerder

Voor u geselecteerd: