Warming up voor het WK Soling zeilen 2017

Soling zeilen

Training is de boodschap volgens de Soling klasse organisatie. Wil jij presteren tijdens het Wereld Kampioenschap Soling 2017, dan dient er serieus getraind te worden met de bemanning. Het Soling collectief heeft een aantal wedstrijden in Nederland en 1 in het buitenland uitgekozen om te trainen voor het WK Soling 2017. Daarna volgen nog 2 afsluitende zeilwedstrijden.

Hieronder zien jullie de diverse zeilwedstrijden waar Soling Club Nederland met een groot aantal Solings aanwezig zal zijn.

Op 25 en 26 maart 2017 zeilen onze Solings in Tuliprace op de Westeinder in Aalsmeer.

Op 15, 16 en 17 april 2017 wordt de Easter Bunny gezeild, wederom op de Westeinder in Aalsmeer.

Deze zeilwedstrijd is een vervolg op de wedstrijden van 25 en 26 maart jl.

Op 10 en 11 juni 2017 worden de Pre Worlds gehouden. De Open Nederlandse Kampioenschappen 2017 worden gehouden bij de Koninklijke Nederlandsche Zeil- en Roeivereeniging in Muiden. De wedstrijden worden gezeild op het IJmeer / Markermeer. (http://www.knzrv.nl/).

Op 11 t/m 16 juli 2017 worden de Europese Kampioenschappen Soling 2017 gehouden in Italië. Het Gardameer, Riva del Garda, is het strijdtoneel. Diverse Nederlandse Solingzeilers zullen deelnemen aan dit Europees Kampioenschap (http://www.fragliavelariva.it/). Bekijk zeker het filmpje over de foilende catamarans op het Gardameer, op de home-page.

Op 16 t/m 22 september 2017 Wereld Kampioenschap Soling 2017 te Muiden. op deze site is daar veel over te lezen. ook op www.soling.com.

Op 7 en 8 oktober 2017 wordt de Wijnmaand zeilrace gehouden op het Alkmaardermeer bij Akkersloot.

En op 2 en 3 december 2017, Boterletterwedstrijden op de Kralingse Plas te Rotterdam.

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: