Patrick Bergmans ontvangt Gold Medal van World Sailing

Patrick Bergmans

World Sailing heeft de Belg, Patrick Bergmans gelauwerd met de "Gouden Medaille" als dank voor de vele jaren inzet.

Op internationaal vlak was Patrick Bergmans de voorzitter van het commité voor technologische ontwikkelingen en communicatie.

Items als tracking, resultaatverwerking waren onderdeel van de "Technology Working Party" die hij voorzat. Eerder was hij ook al de vertegenwoordiger van de "lage Landen" binnen het voormalige ISAF. Op nationaal vlak blijft Patrick Bergmans een referentie die zich nu vooral nog wil inzetten in de vorming en begeleiding van wedstrijdorganisatoren.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Comments

Voor u geselecteerd: